In het jaarverslag leest u meer over de uitgeoefende activiteiten in het voorgaande kalenderjaar. Tevens vermeldt het jaarverslag de belangrijkste financiƫle gegevens, zoals de balans en winst- en verliesrekening.

Vooruitkijken

In onze jaarverslagen kijken we terug op een jaar dat achter ons ligt. Graag nemen we u ook mee in onze blik op de toekomst. Lees over onze werkzaamheden de komende jaren in de Strategienota 2016-2020 'Verbinding in Samenwerking'.

Jaarverslag 2016

Jaarverslag Rudolphstichting 2016 (pdf)

Voorgaande jaren

- Jaarverslag 2014 (pdf)