Heeft u geen mogelijkheden voor een MVO-activiteit, maar wilt u wel de Rudolphstichting helpen? Ook dat kan.

U kunt bijvoorbeeld een project sponsoren of bijdragen aan een evenement. Sponsorkosten (reclamekosten) kunt u eenvoudig aftrekken van de winst-voor-belasting. Als tegenprestatie kunnen we uw bedrijf op verschillende manieren via onze communicatiekanalen ondersteunen.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

1. Sponsoractie

Doe mee aan de wandelvierdaagse en laat u sponsoren door vrienden en familie. Voor dit soort sponsoracties kunt u terecht op geefsamen.nl, waar de Rudolphstichting een pagina heeft. U kunt hier met uw bedrijf (of particulier) een actie beginnen.

2. Salarisdonatie

Een andere mogelijkheid is de salarisdonatie. U vraagt uw medewerkers toestemming voor een maandelijkse donatie aan de Rudolphstichting, bijvoorbeeld € 2,-. Via uw salarisadministratie zorgt u voor de afhandeling. Daarna gaat alles automatisch, tot wederopzegging.

Contact

Wilt u meer informatie? Belt u dan met (0342) 45 90 10 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..