Graag nodigen we u uit voor onze Ontmoetingsdag. Een inspirerende dag waarbij u meer over het werk van de Rudolphstichting te weten komt en kennismaakt met Jeugddorp De Glind.

De Ontmoetingsdagen zijn met name gericht op diaconieën van de Protestantse Kerk Nederland en donateurs van de Rudolphstichting.

Data Ontmoetingsdagen 2017 en 2018

- zaterdag 7 oktober 2017

- vrijdag 6 april 2018

- woensdag 13 juni 2018 (let op: dit is een middageditie die gecombineerd kan worden met onze Algemene Ledenvergadering 's avonds)

- zaterdag 6 oktober 2018

Globaal programma
10.00 – 10.30 uur Ontvangst en informatie over werk Rudolphstichting
10.30 – 11.30 uur Bezoek gezinshuis, gesprek gezinshuisouders
11.30 – 12.30 uur Rondleiding door Jeugddorp De Glind
12.30 – 13.00 uur Lunch

Algemene Ledenvergadering: 13 juni 2018

PKN-diaconieën die lid zijn van de Rudolphstichting zijn van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering, op woensdagavond 13 juni vanaf 19.30 uur. Voorafgaand kunt u deelnemen aan de Ontmoetingsdag.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich tot 7 dagen voor een Ontmoetingsdag aanmelden via het aanmeldformulier. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen en maximaal 15 personen.

Bereikbaarheid jeugddorp De Glind

De Glind ligt centraal -in het midden van Nederland- en is met de auto goed bereikbaar.

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u De Glind bereiken met de buurtbus. Kijk op www.buurtbusdeglind.nl voor meer informatie. Het is mogelijk om u af te halen van station Amersfoort CS of Barneveld Centrum.

Heeft u vragen over deze Ontmoetingsdag of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via (0342) 45 90 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..