Blijf op de hoogte van het werk van de Rudolphstichting en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met informatie over onze projecten. U kunt zich abonneren op:

• Nieuwsbrief Rudolphstichting: interessant voor onder meer diaconien, donateurs, werkers in de jeugdzorg, (oud) bewoners van Jeugddorp de Glind.

• Nieuwsbrief Keurmerk Gezinshuizen: interessant voor onder meer gezinshuizen, gemeentes en de jeugdzorgsector

Meldt u aan via de button in de rechterkolom.

In het archief, zie rechterkolom, vindt u de nieuwsbrieven van afgelopen jaar.

Laatste tweets

CBF_NL Nu 500 Erkende Goede Doelen, een mijlpaal! #GeefGerust aan: @GR_Landschap, @Reumafonds, @lionheart_nl, @RudolphSt pic.twitter.com/XeQwwoYmX6

Retweeted 2 dagen geleden3 retweets

RudolphSt Steeds meer gecertificeerde gezinshuizen. Nu ook het #KeurmerkGezinshuizen voor #Gezinshuis Van Meulen uit #Beekbergen, gefeliciteerd!

2 weken geleden1 retweet

glindradio Vanavond om 20u hebben we Nick Evers als studiogast en spreekt Jeffrey met hem over de Regenboogwandeling van Zaterdag a.s.@RudolphSt #glind

Retweeted 2 weken geleden1 retweet

RudolphSt #Gezinshuis De Zevensprong uit #Valkenburg van harte gefeliciteerd met het #KeurmerkGezinshuizen. Jullie #jeugdzorg kwaliteit zwart op wit!

2 weken geleden