Op woensdag 14 juni is de algemene ledenvergadering van de Rudolphstichting. Alle kerken die lid zijn van de Rudolphstichting zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens deze vergadering (van 19.30 tot 20.00 uur) wordt de jaarrekening definitief vastgesteld en ook de bestuurssamenstelling (toetreden, aftreden) komt aan bod.

Op 14 juni organiseren wij ook een Ontmoetingsdag van de Rudolphstichting in Jeugddorp De Glind. Als u de ledenvergadering combineert met de ontmoetingsdag bieden we u graag een maaltijd aan in ons dorpscentrum Glindster.

U kunt zich voor de de ontmoetingsdag, de ledenvergadering of de combinatie hiervan aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatste tweets

CBF_NL Nu 500 Erkende Goede Doelen, een mijlpaal! #GeefGerust aan: @GR_Landschap, @Reumafonds, @lionheart_nl, @RudolphSt pic.twitter.com/XeQwwoYmX6

Retweeted 2 dagen geleden3 retweets

RudolphSt Steeds meer gecertificeerde gezinshuizen. Nu ook het #KeurmerkGezinshuizen voor #Gezinshuis Van Meulen uit #Beekbergen, gefeliciteerd!

2 weken geleden1 retweet

glindradio Vanavond om 20u hebben we Nick Evers als studiogast en spreekt Jeffrey met hem over de Regenboogwandeling van Zaterdag a.s.@RudolphSt #glind

Retweeted 2 weken geleden1 retweet

RudolphSt #Gezinshuis De Zevensprong uit #Valkenburg van harte gefeliciteerd met het #KeurmerkGezinshuizen. Jullie #jeugdzorg kwaliteit zwart op wit!

2 weken geleden